.st0{fill:#FFFFFF;}

Deze trainingen gaan jouw succes bezorgen 

 augustus 21, 2024

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Deze trainingen gaan jouw succes bezorgen

Als ondernemer is het zaak om niet stil te staan. Je weet als geen ander dat dit achteruitgang betekent. En dat is iets waar je ver bij vandaan moet blijven. Nu heb je waarschijnlijk een uitstekend plan voor de toekomst. En de tips uit dit artikel geven het laatste zetje richting vooruitgang die geen grenzen kent. Het mooie is dat de trainingen geheel of gedeeltelijk online kunnen worden gevolgd. Dat is niet alleen voor jou prettig, maar ook voor je personeel.

Veiligheidstrainingen

Een belangrijke sleutel op weg naar succes is dat je personeel zich veilig voelt. En je mag veiligheid in de breedste zin van het woord bekijken. Zo gaat het niet alleen om het fysieke aspect, maar ook het mentale mag niet uit het oog worden verloren. Personeel dat lekker in zijn vel zit, levert de beste prestaties. Neem eens een kijkje in het aanbod van Novanorm veiligheidstrainingen. Je komt er onder meer een training reanimatie tegen, net als VCA en EHBO.

BHV

Het is voor de meeste bedrijven verplicht om een of meerdere BHV’ers in dienst te hebben. Heb je dit al geregeld? Goed bezig, maar dan ben je er nog niet helemaal. Zo is het belangrijk om up-to-date te blijven. De BHV’ers moeten regelmatig oefenen, zodat ze het juiste doen wanneer dit nodig is. Wist je dat er een training BHV opfrissen is? Tijdens deze training worden alle taken die je als BHV’er tegen kunt komen herhaald.

Persoonlijke kracht

Dit is heel wat anders. Voor sommigen klinkt het misschien een beetje zweverig, maar dat moet je maar met een korreltje zout nemen. Het is namelijk erg belangrijk om vanuit je persoonlijke kracht te ondernemen. Hierdoor ga je er niet alleen als ondernemer op vooruit, maar ook als mens. Je ziet het ondernemerschap namelijk niet meer als werk, maar als een taak die voortkomt uit je passie en drijfveren. Deze training kijkt ook naar de verhouding tussen werk en privé.

Planning

Ook dit aspect van het ondernemen mag je niet onderschatten. Er zijn altijd mensen die goed zonder planning kunnen werken, maar dit zijn uitzonderingen. Een goede planning geeft jou rust, je personeel duidelijkheid en zorgt voor vertrouwen. Ook in dit verband is het goed om naar je thuissituatie te kijken. Als ondernemer weet je als geen ander dat het behoorlijk druk kan zijn. Dankzij een goede planning heb je ook genoeg tijd (en aandacht) voor je gezin en voor je hobby’s.

Authenticiteitstraining

Tot slot is het handig om een training authenticiteit te volgen. Dat betekent natuurlijk niet dat je dat niet bent. Heel simpel gesteld komt het erop neer dat je gaat werken en leiding gaat geven vanuit jezelf. Misschien herken je het nog wel van de tijd dat je zelf in loondienst werkte, een manager die alles uit een boekje haalde. Dat werkt niet. Deze training leert je om jezelf te blijven. Daar word je een betere manager en een aangenamer mens van.

Gerelateerde berichten

Laat een comment achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}