.st0{fill:#FFFFFF;}

Wat is het vermogen van Memphis Depay? [2024] 

 juni 12, 2024

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het vermogen van Memphis Depay? [2024]

Wat is het vermogen van Memphis Depay? Dat is een vraag die velen bezighoudt, en niet zonder reden! Memphis is een sterspeler bij Atletico Madrid en een vedette bij het Nederlands Elftal.

In dit artikel duiken we in zijn indrukwekkende salaris en vermogen, en ontdekken we hoe hij zijn rijkdom heeft opgebouwd. Van zijn tijd bij PSV tot zijn avonturen in de mode- en muziekwereld, Memphis heeft een boeiende weg bewandeld naar financiële overvloed.

Wat is het vermogen van Memphis Depay?

Wat is het vermogen van Memphis Depay? De Nederlandse voetballer Memphis Depay heeft zichzelf in de spotlight gespeeld bij topclubs als PSV, Manchester United, en Olympique Lyonnais.

Nu schittert hij bij Atletico Madrd en verdient hij een riant salaris. Naast zijn inkomsten uit voetbal, verdient hij ook aan zijn kledingmerk, muziek en diverse sponsors.

Het exacte vermogen van Memphis Depay is niet openbaar, maar schattingen suggereren dat hij jaarlijks zo’n €5 miljoen opstrijkt. Dat is meer dan oud-voetballer Royston Drenthe!

Wie is Memphis Depay?

Wie is Memphis Depay? Memphis, geboren op 13 februari 1994 in Moordrecht, Nederland, begon zijn carrière bij PSV Eindhoven. Als jong talent scoorde hij daar 39 doelpunten en gaf 16 assists in 90 wedstrijden.

Zijn succes bij PSV leidde in 2015 tot een transfer naar Manchester United. Helaas kreeg hij daar weinig speeltijd en scoorde slechts 2 goals. In 2016 maakte hij de overstap naar Olympique Lyonnais, waar hij in vijf seizoenen 63 doelpunten en 44 assists wist te behalen.

Depay staat bekend om zijn flamboyante persoonlijkheid en unieke speelstijl. Naast het voetbal houdt hij zich bezig met muziek en mode, wat hem een populaire figuur op social media maakt.

In 2021 tekende hij een tweejarig contract bij FC Barcelona met de optie voor een extra jaar. Zijn indrukwekkende prestaties en opvallende levensstijl maken hem een van de meest besproken voetballers van zijn generatie. Nu schittert hij in Spanje, waar hij zijn talenten verder laat zien.

Waar heeft Memphis Depay zijn vermogen mee opgebouwd?

Het vermogen Memphis Depay is opgebouwd door zijn successen op het voetbalveld en daarbuiten. Zijn carrière begon bij PSV Eindhoven, waar hij al snel indruk maakte.

Vervolgens speelde hij bij Manchester United en Olympique Lyonnais, en nu schittert hij bij Atletico Madrid. Naast zijn voetbalinkomsten heeft Depay een kledinglijn en is hij actief in de muziekwereld.

Sponsordeals dragen ook bij aan het vermogen Memphis Depay, wat hem een van de rijkste Nederlandse voetballers maakt.

Hoeveel verdient Memphis Depay per maand?

Het salaris Memphis Depay is indrukwekkend. Bij FC Barcelona verdiende hij naar schatting €418.333,33 per maand. Dit komt neer op ongeveer €96.538,46 per week.

Voor een voetballer van zijn kaliber, die niet alleen op het veld maar ook buiten het veld een merk is, lijkt dit salaris meer dan passend.

Mocht dit bedrag niet kloppen, dan is het zeker dat Memphis in ieder geval ruim voldoende verdient om zijn luxueuze levensstijl te onderhouden.

Veelgestelde vragen

Wat is het geschatte vermogen van Memphis Depay? 

Het exacte vermogen van Memphis Depay is niet openbaar.

Wat is het geschatte salaris van Memphis Depay? 

Het geschatte salaris van Memphis Depay bij FC Barcelona bedroeg ongeveer €5.020.000 per jaar.

Is Memphis Depay Miljonair?

Ja, Memphis Depay is zeker een miljonair, gezien zijn salaris.

Gerelateerde berichten

Laat een comment achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}